Robert en Karin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

” Ons vorig leven ” in Nederland….  Kreuze Telecom

 

Ik ben Robert Kreuze (1966), getrouwd met Karin (1970) en we hebben samen een zoon Max (2003). Wij zijn geboren en getogen in Nederland, Limburg in de omgeving Sittard-Geleen.

Sinds 2004 hebben we ” het roer om gegooid” vertrokken vanuit Nederland en wonen we in Italië, op de grens van Toscane en Umbrië. In onze optiek, een van de mooiste regio’s van Italië!!

…..Na mijn middelbare school ben ik in 1990 begonnen met mijn eigen telecombedrijf, (www.kreuze.nl) Wij adviseerden, verkochten, installeerde en onderhielden telefooncentrales en mobiele telefonie aan bedrijven en instellingen.

Professioneel, persoonlijk, eerlijke prijzen en het nakomen van de afspraken waren onze sterke punten.

Na 14 jaar bestond het bedrijf uit 50 vaste medewerkers.

We hebben het telecom-bedrijf verkocht en vonden het tijd voor een ander leven en hebben ” het roer om”  gegooid!

robert kreuze voorheen eigenaar kreuze telecom
Robert Kreuze oprichter Kreuze Telecom
robert en karin kreuze motor vakantie italie
karin kreuze vakantie umbrie

Waarom Italië…

Van kleins af aan ben ik (Robert) altijd op vakantie gegaan in Italië, van het Noorden zijn we vanwege het stabielere weer iets zuidelijker afgezakt naar het midden van Italië, Toscane, Umbrië, Trasimenomeer. Mijn ouders hebben in de jaren tachtig een huis gebouwd, 100 meter van de plek waar wij nu zelf wonen. U begrijpt dat we tijd genoeg hebben gehad om de regio te ontdekken en hem op zijn schoonheid en waarde te kunnen beoordelen.

 

Villa Sopra…

We kochten 7000 m2 grond met een waanzinnig mooi uitzicht over het Meer van Trasimeno, waar ik al vrij snel van overtuigd was dat dit een zeer goede investering zou zijn. De verwachte bouwtijd met vergunningen etc. hadden we op zo’n 3 jaar geschat.

villa sopra aan het trasimeno meer
Villa Sopra, aanleg zwembad
villa sopra motor vakantie italie
villa sopra robet kreuze

Het toeval trof dat er 200 mtr van onze bouwkavel een huis te koop stond waar we nota bene ook vooraf  voor de bouwgrond hadden gekeken, maar toen helaas al verkocht was. Het was een eveneens mooie bouwkavel van 3.800 m2 met een waanzinnig mooi uitzicht over het Trasimenomeer. We hebben dit huis direct gekocht.

Enerzijds om zelf te wonen en anderzijds om het later te gaan verhuren. Het huis wat nu Villa Sopra heet was op de Italiaanse manier afgewerkt, (niet met de Franse, maar met de Italiaanse slag, die heb je hier ook….;-) We hebben ondanks dat het een nieuw huis was nog rigoureus verbouwd en heel veel verbeterd zodat het aan onze maatstaven voldeed.

 

Villa Palladio…

agriturismo villa palladio
villa palladio in umbrie
villa palladio motor vakantie italie
villa palladio robert kreuze

Parallel aan deze verbouwing zijn we aan het project Villa Palladio begonnen, een villa met 4 appartementen. De bouw heeft zo’n 2,5 jaar geduurd. In 2007 is de bouw gereed gekomen en zijn we met de verhuur begonnen.

 

Mijn passie, Mijn hobby, Motorrijden…

eigenaren motor vakantie italie
Off road in Umbrie
offroadreizen toscane
Robert op de motor
………….Na dit alles brak er eindelijk de tijd aan om me met mijn grootste passie en hobby bezig te houden……motorrijden !!

Naast het rijden over de weg ben ik ook een gepassioneerd Off Road motorrijder, dit heeft uiteindelijk geleid dat ik ook Off Road vakanties aanbied aan voornamelijk Nederlandse en Duitse Off Road rijders, zie de site www.offroaditalie.nl voor meer info.

Als ik niet aan het Off Road rijden ben, waar ik toch zo’n 20 weken per jaar mee bezig ben, zit ik veel op mijn wegmotor en hou me naast het intens genieten van het motorrijden ook bezig om mijn routes constant mooier te maken waar dat nog nodig mocht zijn.

In de Media

Afgelopen jaar zijn we bij 3 op reis NPO3 op televisie geweest. We hebben hun ondersteund in een TV-programma over centraal italie, alsmede hebben we onze Piaggio Ape (3wieler) ter beschikking gesteld.

We hebben ook nog een interview gegeven voor het dagblad De Limburger.

Uitzending van 3 op reis op NPO 3 (vanaf minuut 10 komen wij in beeld)